07 تیر 1393 - 7:9 شناسه خبر: 30 نسخه چاپی

شهرداری مانع عرضه مستقیم محصولات پروتئینی شد

شهرداری مانع عرضه مستقیم محصولات پروتئینی شد
در حالی که سازمان تعاون روستایی قصد عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در سازمان میادین میوه و تره‌بار را برای ایام ماه رمضان داشت شهرداری غرفه‌ها ...

در حالی که سازمان تعاون روستایی قصد عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در سازمان میادین میوه و تره‌بار را برای ایام ماه رمضان داشت شهرداری غرفه‌های خود را برخلاف قانون به مزایده گذاشت.

 به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران،حسین مهدی‌دوست - معاون بازرگانی سازمان تعاون و روستایی - با اعلام این خبر گفت: سازمان تعاون روستایی بر اساس وظایف خود برنامه‌ریزی کرده تا بتواند محصولات پروتئینی را از طریق تشکل‌های خود به صورت مستقیم در بازار ماه رمضان عرضه کند که در این راستا ستاد تنظیم بازار مصوب کرد شهرداری تهران 40 غرفه را در میادین تره‌بار خود در اختیار تشکل‌های کشاورزی سازمان تعاونی روستایی قرار دهد.

وی افزود: اما سازمان میادین تره‌بار شهرداری تهران برخلاف قانون این غرفه‌ها را که پیش از این در اختیار تشکل‌های بخش خصوصی بود به مزایده گذاشته است و از آنجا که تشکل‌های بخش کشاورزی توان حضور در این مزایده‌ها را ندارند برخی با دادن مقداری پول به کشاورزان کارت آنها را در اختیار گرفته و با آن کارت در این مزایده‌ها شرکت می‌کنند تا غرفه‌های سازمان مردمی تره‌بار شهرداری تهران را در ایام ماه رمضان و البته دیگر ماه‌های سال در اختیار بگیرند.

معاون بازرگانی سازمان تعاون روستایی با بیان این که با اجرا نشدن این مصوبه، طرح عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در ماه رمضان با مشکل مواجه شده است، گفت: سازمان میادین تره‌بار شهرداری تهران باید بر اساس قانون این چهل غرفه را در اختیار کشاورزان و تشکل‌های کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی قرار دهد و در همین راستا این سازمان درصدد است از طریق ستاد تنظیم بازار و دولت بتواند این غرفه‌ها را در اختیار بگیرد اما در حال حاضر تنها 16 غرفه در اختیار این سازمان قرار دارد که آن هم به توزیع خرما در ماه رمضان اختصاص دارد.

مهدی‌دوست تاکید کرد: سازمان تعاونی روستایی برنامه‌های زیادی برای ورود به بازار محصولات کشاورزی به ویژه در ماه‌هایی مانند ماه رمضان دارد که البته عمدتا با هدف حمایت از تولید کننده است، یعنی زمانی که قیمت محصولی بیش از حد کاهش پیدا کند سازمان تعاون روستایی با عنوان بازوی اجرایی وزارت جهاد کشاورزی آن محصول را از کشاورز خریداری کرده و مانع ضرر و زیان تولید کننده می‌شود.

وی ادامه داد: اگر قیمت محصولی بیش از حد افزایش پیدا کند سازمان تعاون روستایی نمی‌تواند تمام محصولی که توسط برخی واسطه‌ها احتکار شده را خریداری کند چرا که اگر این کار را انجام دهد در واقع به واسطه‌ها و افزایش قیمت محصولات در بازار کمک کرده است اما در این شرایط سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده می‌تواند با ورود به بازار از سودجویی برخی جلوگیری کند.

معاون بازرگانی سازمان تعاون روستایی اعلام کرد: سازمان تعاون روستایی برای عرضه محصولات کشاورزی در ماه رمضان و کنترل بازار از جمله محصولات پروتئینی باغی و زراعی برنامه‌ریزی‌های بسیار انجام داده است که البته عرضه محصولات پروتئینی با توجه به مشکل به وجود آمده فعلا متوقف شده است.

 

منبع:ایسنا

دیدگاه ها:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.